vytvarne-potreby-ao.cz

Žena tří mužů – Boj o dědictví, čest a lásku – Bártová Anna Beatrix

Diskontní výrobek Žena tří mužů - Boj o dědictví, čest a lásku - Bártová Anna Beatrix od značky Sevt snadno můžete pořídit právě teď ve slevě. Akční ceny již od 299 Kč.
EAN: 9788075463180
Žena tří mužů - Boj o dědictví
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Jitka z Bubnu byla už jako malá holčička provdána za Jana z Gutštejna. Ten si ji vzal na popud krále Zikmunda a se sňatkem zároveň vykoupil její dědictví – hrad Buben – ze zástavy a zbavil ho dluhů. Pak se na hradě usadil, zatímco jeho malá nevěsta odešla na výchovu do kláštera.
Nyní se Jitka vrací zpět na Buben, aby se stala skutečnou paní hradu a Gutštejnovou manželkou. Její situace není zdaleka tak růžová, jak si ji vysnila. Gutštejn v ní stále vidí dítě a odmítá sňatek konzumovat. Aby ne, když mu lože zahřívá italská konkubína. Jitka rychle pochopí, že musí osud vzít do svých rukou. Není to však jednoduché. Král Zikmund umírá a na trůn nastupuje Albrecht Habsburský, který o její situaci nic neví. Na Bubnu jí kdosi usiluje o život a po útěku z hradu je zajata loupeživým rytířem. Vrátí se ještě někdy na Buben, nebo o své dědictví navždy přijde?