vytvarne-potreby-ao.cz

Život v našem regionu – pracovní učebnice pro ZŠ a víceletá gymnázia – Kühnlová Hana – A4

Tento velmi žádaný výrobek Život v našem regionu - pracovní učebnice pro ZŠ a víceletá gymnázia - Kühnlová Hana - A4 od odblíbeného výrobce Nakladatelství Fraus, s.r.o. jednoduše můžete pořídit tady nyní se slevou. Akční cena od 189 Kč.
EAN: 9788072384891
Život v našem regionu - pracovní učebnice pro ZŠ a víceletá gymnázia - Kühnlová Hana - A4

Praktická učebnice
Obsahově je tato pracovní učebnice zaměřena na poznávání místního regionu.

Učiteli poskytuje netradičně zpracovaný materiál k výuce místního regionu. Zeměpis místní oblasti je v učebnici pojat integrovaně, tedy v propojení s výukou dějepisu, biologie, občanské výchovy a dalších předmětů.

Žákovi nabízí nevšední problémové otázky, skupinové činnosti v terénu – pozorování, mapování, fotografování a kreslení, diskuse k problémům existujícím v blízkém okolí, návrhy řešení problémových situací, poznávání nových zdrojů informací a nejrůznější samostatné tvůrčí úkoly. Dovídá se o minulosti a kulturních tradicích regionu, učí se rozumět jeho přítomnosti a zamýšlet se nad budoucností. Snaží se hodnotit prostředí a kvalitu života, objevovat problémy, navrhovat jejich řešení a samostatně se rozhodovat. Struktura a obsah pracovní učebnice nejsou provázány s žádnou učebnicí zeměpisu Česka. Lze ji proto používat zcela nezávisle a tvůrčím způsobem podle potřeb a podmínek školy.