vytvarne-potreby-ao.cz

Život ve třetí říši – neuveden – 14,5×21

Tento akční produkt Život ve třetí říši - neuveden - 14,5x21 od známého výrobce Sevt můžete sehnat u nás právě ve slevě! Nyní za akční cenu 199 Kč.
EAN: 9788020608116
Život ve třetí říši - neuveden - 14
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
199

V0094447
Žádný politický subjekt není vhodnější pro vzbuzení vášně a zájmu než Třetí říše. Hlavní náčrty toho, co se stalo, jsou dostatečně jasné a nyní se zaměření výzkumu posouvá za důvěrně známé obrysy nedávné politické historie a na lidi samotné, k povaze společnosti skryté za propagandou, a tudíž k obohacení našeho pochopení této hrůzné kapitoly německých dějin.
Tyto nové přístupy ke zkoumání nacistického Německa jsou dokumentovány v této sbírce esejů, napsaných osmi významnými historiky. Osvětlují novým způsobem nejen známější události – roli politického násilí v nacistickém uchvácení mocí či to, jak byl Hitler nazírán Němci – ale také některé z méně známých aspektů tohoto období – vesnický život ve Třetí říši, zacházení se „sociálními vyděděnci“, vlastní zkušenosti Němců v retrospektivě. Propojením všech těchto vláken do jednoho celku předkládá tato kniha široké veřejnosti nová stanoviska k některým z nejnáročnějších otázek naší doby.