vytvarne-potreby-ao.cz

Zjizvená Moderní díla SF – Bearová Elizabeth – 10,8×16,5

Výjimečný a žádaný produkt Zjizvená Moderní díla SF - Bearová Elizabeth - 10,8x16,5 pocházející od značky Sevt jednoduše naleznete na našich stránkách za výprodejovou cenu. Teď v akci 279 Kč.
EAN: 9788071933335
Zjizvená Moderní díla SF - Bearová Elizabeth - 10
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
279

V0184944
Vychází jako pátá kniha z řady Moderní díla science fiction.
Píše se rok 2062 a Jenny Caseyová je po letech strávených na útěku zpátky v kanadských ozbrojených silách. Z bývalých nepřátel se náhle stali spojenci. Ve svých padesáti letech byla Jenny pečlivě vybrána pro jeden z nejnáročnějších úkolů: stojí před ní důležitá mise, pro kterou se její uměle zrekonstruované tělo báječně hodí. Země dokáže lidstvu poskytovat podmínky nutné pro život už jen dalších sto let a právě Jenny musí jako pilotka hvězdoletu Montreal objevit nové světy vhodné ke kolonizaci.
enny se tak proti své vůli zapojuje do zoufalé bitvy, v níž se staré spory stanou důvodem ke zradě a spravedlnost nalezne ty nejkrutější formy naplnění. S pomocí vždy pohotové umělé inteligence, bývalého šéfa gangu a muže, kterého miluje, má ale Jenny přece jen při záchraně světa šanci na úspěch. Pokud ovšem svět mezitím nezanikne.
Román je odvážnou směsí kyberpunku a space opery, celá trilogie získala cenu čtenářů odborného časopisu Locus pro nejlepší knižní debut roku.
Druhý díl trilogie Jenny Caseyová.