vytvarne-potreby-ao.cz

Zlé kartičky – Otevřte Pandořinu skříňku! – Sard Žofia

Tento kvalitní a žádaný kus Zlé kartičky - Otevřte Pandořinu skříňku! - Sard Žofia od populární značky Sevt snadno můžete pořídit tady teď opravdu levně! Nabídka od 420 Kč.
EAN: 9788086954271
Zlé kartičky - Otevřte Pandořinu skříňku! - Sard Žofia
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
420

Poznejte temnější půlku sebe sama a staňte se celistvou osobností.

V průběhu života se učíme některá svá přání potlačovat. Tato přání se později vyvíjí v tzv. špatné či přesněji nežádoucí vlastnosti. Původně na nich nic zlého nebylo, ale tím, že jsme je zavrhli a zatlačili do nevědomí, se staly našimi démony.
Psychologicky řečeno: naším stínem.
Chceme-li žít dynamicky a mít pocit naplnění, střetáváme se stínem, jdeme mu vstříc a snažíme se jeho prvky přijmout do sebe, tedy si je uvědomit. Stín v sobě skrývá mnoho sil, které jsou v nevědomí obtížně nedosažitelné. Stínové vlastnosti, jejich pochopení a případné přetvoření, jsou čímsi jako duchovní stravou bohatou na výživu. Konfrontace se stínem je vždycky konfrontací ustálených hodnot s hodnotami odlišnými, které jsme doposud nebyli schopni přijmout. Jde tedy o obtížné životní situace, o takové, kterým bychom se v zájmu pohodlí radši vyhnuli, neboť se cítíme ohroženi. S přijetím stínu se vyvíjí naše já, stáváme se úplnějšími a lepšími.