vytvarne-potreby-ao.cz

Zlé mořské panny – Pounder Sibéal

Ve slevě kus Zlé mořské panny - Pounder Sibéal od známého výrobce Sevt pořídíte tady teď opravdu levně! Nyní za akční cenu 269 Kč.
EAN: 9788074332548
Zlé mořské panny - Pounder Sibéal
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
269

Mořské panny se vyskytují na naší planetě odnepaměti.
A přece jejich obrovský svět nikdo neodhalil – žádná ponorka ani loď, ani vědec ve skafandru. Jen mořské panny znají cestu do Skryté laguny. Hluboko pod vlnami, hned za cedulí s nápisem ZÁKAZ KOUPÁNÍ, leží malá mušle a uvnitř je klávesnice z perleťových knoflíků. Když chcete otevřít brány do Laguny a jejích měst, musíte vyťukat tajný kód…
Mořské panny, Bětka, Mimi a Zlata, si užívají léto na pevnině – ve vodě nohy nepotřebují, ale teď je mají – když vtom obdrží podivný KRABAGRAM, v němž stojí psáno, aby se neprodleně vrátily domů. Zlé mořské panny se dostaly na svobodu a jen trojice hodných mořských panen je může zastavit.
Ale není to jednoduché. Potřebují získat informace. A taky krabí auto. Jistě jsou za tím piraně.
Příběh plný tajemství a nebezpečí vás zcela jistě nadchne. Pokud znáte Malou mořskou vílu, tak si užijete i toto vyprávění. A pokud ne, nastal ten správný čas ponořit se do tajemných hlubin a seznámit se s jejich obyvateli…
Mořské panny, škeblovozy, piraně a mluvící mořský koník Steve – to vše najdete v prvním dílu zábavné série Sibéal Pounder, známé a úspěšné autorky série Války čarodějek.