vytvarne-potreby-ao.cz

Zlepšete své prezentační dovednosti – neuveden

Tento akční produkt Zlepšete své prezentační dovednosti - neuveden od kvalitní značky Sevt můžete sehnat právě zde za akční cenu! Teď za akční cenu 299 Kč.
EAN: 9788075086112
Zlepšete své prezentační dovednosti - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Tato nová příručka vás krok za krokem provede problematikou efektivní přípravy prezentací a pomůže vám naučit se skutečně dobře prezentovat. Kniha vedle rad pro správné prezentování a zvládání nervozity nabízí i řadu praktických nástrojů k tomu, abyste se naučili dělat opravdu poutavé prezentace. Pochopíte, co chtějí posluchači slyšet, naučíte se upoutat jejich pozornost a předat jim jasné a přesvědčivé sdělení.

Když se naučíte skvěle mluvit před publikem a dobře prezentovat, získáte tím velkou konkurenční výhodu. Je to totiž přesně ten typ dovednosti, který člověka odliší a který se hodí jak v podnikání, tak i v osobním životě. Ať už je vaše současná úroveň dovedností jakákoli, dobrá zpráva je, že se dokážeme stále průběžně zlepšovat. Dokládá to i tato úspěšná kniha, která je nabitá nejen přínosnými radami a technikami, ale obsahuje také obecný vhled a poznatky získané od mnoha lidí. I ve světě, kde se objevují v podstatě každodenně nové komunikační kanály, stále není nic, co by plně nahradilo osobní mezilidskou interakci a její úspěšnost záleží na dovednostech, které je možné si den za dnem rozvíjet a zdokonalovat.

Knihy z řady VSTŘÍC ÚSPĚCHU jsou určeny všem, kteří se chtějí zlepšovat, především pak začínajícím manažerům a budoucím lídrům. Jsou nabité chytrými postřehy, radami a skutečně účinnými technikami, které jsou prověřené praxí.

POMOHOU VÁM:
– získat klíčové dovednosti a zlepšit své pracovní výkony
– dosáhnout rychlých a významných pokroků
– posunout se dále v práci, kariéře i osobním životě

Vydejte se vstříc úspěchu s naší novou řadou příruček!