vytvarne-potreby-ao.cz

Zrádné mlhy – Arden Katherine

Designový kus Zrádné mlhy - Arden Katherine s osvědčenou značkou Sevt snadno získáte tady teď právě opravdu výhodně! Právě lze objednat jen za 299 Kč.
EAN: 9788076429451
Zrádné mlhy - Arden Katherine
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Po tragické ztrátě nachází jedenáctiletá Ollie útěchu pouze v knihách. Když tedy v lese potká šílenou ženu, která se chystá hodit jednu do vody, o ničem nepřemýšlí. Vytrhne jí knihu z ruky a utíká pryč. V deskách útlého svazku nachází mrazivý příběh o dívce Beth, dvou bratrech, kteří se do ní zamilovali, a podivné dohodě, kterou uzavřeli s „usměvavým mužem“, děsivým přízrakem, který člověku splní ta nejtajnější přání, ale žádá oplátkou nejvyšší cenu.
Ollie příběh fascinuje. Následujícího dne vyráží na školní výlet na místní farmu, což je místo s vlastní děsivou historií. Tam narazí na hroby lidí, o kterých četla v knize. Je možné, že je příběh o usměvavém muži skutečný?
Ollie nemá moc času na úvahy – po cestě zpět se autobus porouchá a uvízne na kraji lesa, z kterého stoupá mlha. Učitel se musí vydat zpět na farmu pro pomoc a děti tak zůstávají v houstnoucí mlze jen s podivným řidičem. Ten dětem naznačuje, že by měly z autobusu utéct, než se úplně setmí. Na Olliiných rozbitých digitálních hodinkách se navíc rozsvítí děsivá zpráva: BĚŽ.