vytvarne-potreby-ao.cz

Ztráta spojení – Odhalte pravé příčiny deprese – Hari Johann

Akční a ve slevě kus Ztráta spojení - Odhalte pravé příčiny deprese - Hari Johann od známé značky Sevt jednoduše získáte na našich stránkách nyní za výprodejovou cenu! Akční cena 399 Kč.
EAN: 9788081115301
Ztráta spojení - Odhalte pravé příčiny deprese - Hari Johann
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Výskyt deprese a úzkosti v celém západním světě prudce stoupá a trápí stále větší procento populace. Tradiční psychiatrie obvykle popisuje jejich příčiny jako chemickou nerovnováhu v mozku a nabízí jediné řešení: psychofarmaka. Jenže každý, kdo tyto stavy někdy zažil, velmi dobře ví, že samotné léky sice mohou přinést chvilkovou úlevu, ale nic nevyřeší, tu hlubokou vnitřní bolest neodstraní.
Investigativní novinář Johann Hari, držitel několika ocenění, sám od dětství trpěl depresemi a úzkostí. Ve svých 31 letech se rozhodl, že vyhledá ty největší světové experty v tomto oboru a zjistí, jaké jsou skutečné příčiny tohoto novodobého moru, který sužuje naši společnost. Na své cestě za pravdou procestoval neuvěřitelných 65 000 kilometrů a setkal se s těmi nejpovolanějšími. Postupně zjistil, že existuje devět základních příčin deprese a úzkosti, jejichž poznání a pochopení vede k úplně jiným řešením, než jaká bychom očekávali – k řešením, která konečně přinášejí skutečnou naději.