vytvarne-potreby-ao.cz

Časově-tematické plány 1 pro 1.vzdělávací období dle RVP ZV – Šulcová K.,Mikulenková H.

Tento výjimečný kus Časově-tematické plány 1 pro 1.vzdělávací období dle RVP ZV - Šulcová K.,Mikulenková H. od společnosti PRODOS spol. s r.o. snadno naleznete u nás teď za akční cenu! Právě lze objednat jen za 122 Kč.
EAN: 30549
Časově-tematické plány 1 pro 1.vzdělávací období dle RVP ZV - Šulcová K.

Průvodce má formu šanonu na vkládání listů A4. Koupíte-li si Základní sestavu, můžete si k ní průběžně dokupovat další části podle svého výběru. V Základní sestavě najdete podrobný úvod a základní metodiku pro 1. vzdělávací období pro obory Český jazyk a literatura, Matematika a její aplikace a Člověk a jeho svět.
Rozšiřující části pro 1. období (Průřezová témata, Časově-tematické plány) a postupně také celou metodiku pro 2. vzdělávací období si můžete průběžně dokupovat dle potřeb a možností školy.
Pro mnoho pedagogů budou i rozšiřující materiály představovat metodickou pomoc naprosto nezbytnou, některé školy je naopak potřebovat nemusí (mají vlastní pojetí PT nebo časově-tematické plány). Proto jsou tyto části nabízeny k dokoupení dle vlastního uvážení.

ČASOVĚ-TEMATICKÉ PLÁNY 1
Časově-tematické plány rozpracovávají tematicky učivo učebnic Modré řady do týdenních období a propojují je s OV, KK i mezioborovými souvislostmi. Obsahují odkazy na úlohy, které podporují realizaci PT, náměty na činnosti, tipy, odkazy a další informace.