vytvarne-potreby-ao.cz

CorelDRAW – Praktické příklady 2. díl (pokročilé techniky) – Durčák Pavel

Tento nejprodávanější výrobek CorelDRAW - Praktické příklady 2. díl (pokročilé techniky) - Durčák Pavel od známé společnosti Sevt jednoduše můžete získat zde nyní skutečně výhodně. Cena již od 349 Kč.
EAN: 9788074023835
CorelDRAW - Praktické příklady 2. díl (pokročilé techniky) - Durčák Pavel
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
349

2. díl publikace CorelDRAW – Praktické příklady (pokročilé techniky) seznamuje pokročilejšího uživatele se složitějšími technikami, postupy a komplexnějšími cvičeními při tvorbě vektorové grafiky.

Publikace CorelDRAW – Praktické příklady se věnuje velmi rozšířenému programu CorelDRAW, určenému ke tvorbě vektorové grafiky. Jejím posláním je naučit čtenáře praktickému, rychlému a efektivnímu užívání tohoto grafického editoru.

Kniha je koncipována tak, že na nezbytný teoretický základ vždy navazují příslušné praktické příklady – čtenář tak může postupy editace okamžitě vyzkoušet svou vlastní činností přímo v programu. Kromě toho je každé z publikovaných cvičení doplněné názorným videotutoriálem.

Pokročilejší uživatel programu se ve 2. dílu publikace (pokročilé techniky) seznámí s preciznějšími technikami ovládání programu, složitějšími a komplexnějšími cvičeními.

Součástí knihy je i sada dat ke stažení z internetu se souvisejícími materiály – videotutoriály a podpůrnými soubory pro jednotlivá cvičení.