vytvarne-potreby-ao.cz

Daniel Landa – Všeník – Landa Daniel

Tento akční a ve slevě produkt Daniel Landa - Všeník - Landa Daniel od odblíbeného výrobce Sevt naleznete zrovna ve výprodejové akci. Nabídky již od 379 Kč.
EAN: 9788027012183
Daniel Landa - Všeník - Landa Daniel
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
379

První vydání knižního debutu osobitého umělce DANIELA LANDY s názvem VŠENÍK bylo koncem loňského vyprodáno během pár týdnů. Titul nyní přichází do prodeje ve výpravnějším NOVÉM VYDÁNÍ s barevnými fotografiemi a novou grafickou úpravou.
Pro mnohé stále kontroverzní umělec DANIEL LANDA, zpěvák, herec, skladatel, scénárista, boxer, jezdec rallye a kouzelník Žito, si konečně udělal čas, aby se ze svých různých směrů na chvíli vrátil především sám k sobě. A při tom si poprvé v životě začal psát deník, který se mu nečekaně pod rukama tematicky tak rozrostl, že ho pojmenoval VŠENÍK.
VŠENÍK je zábavné, poutavé a objevné čtení o nechápaných, vysmívaných nebo odsuzovaných tématech, která jejich šiřitel dosud nedokázal (možná ani nechtěl) vysvětlit. Autor např. píše o tom, proč uctívá korunu prvního českého krále Vratislava II., proč pátrá po stopách našich dávných předků, záhadného národa indoevropských Árjů či co ho vedlo k divoké proměně v kouzelníka Žita. Bez obalu líčí, jaké myšlenky ho napadaly ve chvíli, kdy ho mistr světa v thajském boxu nakopl bez chráničů do hlavy, na co myslel v hlubinách mezi žraloky nebo v Afghánistánu, kde dva dny před Vánocemi nedaleko od něj vybuchovaly smrtící rakety…