vytvarne-potreby-ao.cz

Daňové zákony 2017 – neuveden

Výjimečný produkt Daňové zákony 2017 - neuveden s osvědčenou značkou zákony 2017 jednoduše pořídíte tady opravdu levně. Ceny od 149 Kč.
EAN: 9788081830129
Daňové zákony 2017 - neuveden

Komplet obsahující tištěnou publikaci v právním stavu pro rok 2017. Publikace pro nejnáročnější profesionální uživatele (podnikatele, daňové poradce, účetní, pracovníky Finanční správy, ekonomický management, studenty) – jediná tohoto typu na českém trhu. Pro denní použití v profesionální praxi s předtištěným místem na poznámky k pravidelným aktualizacím. Nově s rozšířenými komentáři novel a nově zařazenými zákony (o Finanční správě, o evidenci tržeb). Včetně všech novel schválených na počátku roku 2017, právní stav 1. 4. 2017. Kvalitní bílý papír, barevné rozlišení novelizovaných pasáží, extra široký formát, přehledná
úprava s výraznými orientačními prvky pro pohodlou a přesnou práci s textem, podrobné komentáře novel, místo na vlastní poznámky přizpůsobené ke sdílení.

Hlavní NOVINKY pro rok 2017:
– nově zařazené zákony
– detailnější a rozsáhlejší komentáře novel
– pravidelný celoroční aktualizační servis zasílaný mailem
– e-booky ve formátu pdf v různých časových úrovních
– velkorysé místo pro vlastní poznámky přizpůsobeno pro sdílení a zpracování v mobilních zařízeních (systém White Lines)
– servisní webová stránka www.danovezakony365.cz s možností volného stahování novel a informacemi o aktualitách, volný on-line přístup k aktuálním platným zněním zákonů a dalším bonusům