vytvarne-potreby-ao.cz

Dějepis pro 9. ročník ZŠ – Moderní dějiny (Člověk a společnost) s komentářem pro učitele – Burešová J., Hýsek O. – 200×260 mm, brožovaná

Diskontní kus Dějepis pro 9. ročník ZŠ - Moderní dějiny (Člověk a společnost) s komentářem pro učitele - Burešová J., Hýsek O. - 200x260 mm, brožovaná originál od značky PRODOS spol. s r.o. jednoduše můžete najít na našich stránkách opravdu výhodně. Nabídka již od 243 Kč.
EAN: 32105
Dějepis pro 9. ročník ZŠ - Moderní dějiny (Člověk a společnost) s komentářem pro učitele - Burešová J.

Nové vydání. Nový titul nahrazuje v ucelené řadě Dějepis 6–9 původní učebnici moderních dějin. Obsahové členění i rozsah učiva a tak tudíž i celková návaznost zůstaly více méně zachovány, pouze se začátek výkladu posunul na rok 1914, aby tak nové zpracování moderních dějin lépe odpovídalo požadavkům současné společnosti. Zohledňuje výrazně problematiku každodenního života, otázku postavení žen, rasovou problematiku v dějinách apod. Získané poznatky jsou prakticky procvičovány a upevňovány v pracovním sešitě.
Nová je didaktická podpora učebnice. Barevně odlišené glosy pro učitele v učitelské verzi učebnice obsahují metodické poznámky, odpovědi na kontrolní otázky, vysvětlivky, odkazy na mezipředmětové a meziročníkové vztahy, na odbornou literaturu, zajímavosti apod.