vytvarne-potreby-ao.cz

Fyzika 7.r. ZŠ – učebnice – Bohuněk, Kolářová – A5, brožovaná

Výjimečný kus Fyzika 7.r. ZŠ - učebnice - Bohuněk, Kolářová - A5, brožovaná s osvědčenou značkou PROMETHEUS, spol. s r.o. snadno seženete u nás téměř zdarma! Nabídky již od 184 Kč.
EAN: 9788071962656
Fyzika 7.r. ZŠ - učebnice - Bohuněk

Učebnice fyziky pro 7. ročník ZŠ podle RVP ZV.
Předmluva
1
Pohyb a síla

Pohyb tělesa

Síla. Skládání sil

Posuvné účinky síly. Pohybové zákony

Otáčivé účinky síly

Deformační účinky síly

Tření
2
Mechanické vlastnosti kapalin a plynů

Mechanické vlastnosti kapalin

Mechanické vlastnosti plynů
3
Světelné jevy

L Laboratorní úlohy 1 až 5

Rejstřík

Výsledky úloh

Titul je součástí čtyřdílné, osvědčené řady učebnic zpracované v souladu s Rámcovým vzdělávacím programem. V jednotlivých článcích učebnic je uvedeno stručné vysvětlení nových poznatků a ukázky jejich využití v denním životě, ale i návody na pozorování a provádění pokusů. V závěru je shrnutí toho, co je užitečné si z článku zapamatovat. Doplňující nebo vysvětlující části jsou uvedeny drobnějším textem v Poznámkách. Za každým článkem jsou zařazeny Otázky a úlohy. Pomocí otázek si lze rychle zopakovat hlavní poznatky a řešením úloh se přesvědčit, zda novým poznatkům rozumíme. Na konci každé učebnice jsou návody k laboratorním úlohám a výsledky úloh. Řadu učebnic doplňují pracovní sešity, tematické prověrky a nově také Příručka učitele fyziky na ZŠ s náměty pro tvorbu školních vzdělávacích programů.

Schválilo MŠMT ČR č.j. 22047/2003-22 dne 3.7.2003 k zařazení do seznamu učebnic pro základní školy jako součást ucelené řady učebnic pro vyučovací předmět fyzika s dobou platnosti 6 let.