vytvarne-potreby-ao.cz

Grayova hora – Grisham John – 13×21 cm, Sleva 14%

Tento exkluzivní kus Grayova hora - Grisham John - 13x21 cm, Sleva 14% pocházející od značky Knižní klub jednoduše získáte na našich stránkách teď právě ve slevě. Ceny již od 299 Kč.
EAN: 9788024250557
Grayova hora - Grisham John - 13x21 cm

„Grayova hora, stejně jako Platanová alej, ukazuje, že se Grishamovo dílo – stále mimořádně čtivé a poutavé – posouvá k vážnějším a silnějším tématům, hodným jeho výjimečného talentu.“
WASHINGTON POST

Wall Street, rok 2008. Strmě stoupající kariéru Samathy Koferové ve velké právnické firmě rázně utne recese. Samantha o vlásek unikne propuštění, avšak musí nastoupit nucenou roční dovolenou a strávit ji dobrovolnickou prací ve středisku právní pomoci kdesi na venkově. Odjíždí do Brady ve Virginii, aby tam v srdci Appalačských hor zažila „skutečnou právničinu“: přípravu žaloby, účast na přelíčení, kontakt se soudcem… Místní však její přítomnost nijak nevítají, tím spíš, že se jim začne plést do jejich problémů – v Brady se už po generace těží uhlí, a po generace se tu řeší porušování zákonů, ignorování pravidel, překrucování předpisů. Někdy to vyvrcholí soudní pří, jindy oběťmi na životech… pár týdnů po příjezdu se Samantha bude muset vypořádat s obojím.