vytvarne-potreby-ao.cz

Investiční poradenství: Co s tou PENZÍ – Ing. Miloš Filip, Ph.D., CFA, Ing. Roman Pospíšil – 17,1×24,1

Kvalitní a velmi žádaný produkt Investiční poradenství: Co s tou PENZÍ - Ing. Miloš Filip, Ph.D., CFA, Ing. Roman Pospíšil - 17,1x24,1 originál od výrobce Sevt snadno získáte zde nyní skutečně výhodně. Nabídka již od 249 Kč.
EAN: 9788090545700
Investiční poradenství: Co s tou PENZÍ - Ing. Miloš Filip
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

V0232416
Dosud jediná publikace pro finanční poradce a všechny zájemce o problematiku spoření na penzi.

Kniha předkládá argumenty pro spoření na stáří a prodej penzijních produktů. Odkrývá důvody, proč lidé nechtějí penzijní reformu. Nabízí odpovědi na jejich nejčastější námitky. A také návod, jak zvládnout obchodní jednání plné emocí. Vysvětluje, že spoření bylo po desetiletí hlavním principem zajištění na penzi. Přesto dnes lidé podléhají politickým hrozbám, dezinformacím a zájem o druhý pilíř je minimální.
Co se dočtete: Jak vznikl a jak se vyvíjel český (československý) penzijní systém. Proč máme na penzijním účtu deficit – a proč ho tam zřejmě budeme mít i nadále? Jak si spoří lidé ve světě a jak je to s údajnou „krizí“ penzijních reforem. Co vysvětlit klientům a jak reagovat na jejich nejčastější námitky? Proč lidé nechtějí vstupovat do druhého pilíře a co na to říct? Jak vést jednání a získat si důvěru? Jak nejlépe poznat, co klient potřebuje a vybrat pro něj fond se správným rizikovým profilem?