vytvarne-potreby-ao.cz

Malířské, natěračské a lakýrnické práce, technologie – 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) – Ševčík Stanislav – A4, 96 stran, dvoubarevný tisk, barevná obálka, vazba brožovaná

Tento nejprodávanější produkt Malířské, natěračské a lakýrnické práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Ševčík Stanislav - A4, 96 stran, dvoubarevný tisk, barevná obálka, vazba brožovaná od kvalitní značky Nakladatelství PARTA, s.r.o. můžete najít u nás nyní levně. Právě teď jen za 150 Kč.
EAN: 28656
Malířské

Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je vhodný jak pro žáky v učebním oboru Malířské a natěračské práce, tak i v oboru Lakýrnické práce v odborných učilištích. Pro lepší přehlednost látky je rozdělen do čtyř částí: Malířské práce (speciální úpravy ploch, barevné řešení maleb, dekorativní techniky, oprava a čištění maleb, malířské práce na fasádách, tapetování, plastické nátěry apod.), Natěračské a lakýrnické práce (technologické postupy při nátěrech, stavební lakýrnické práce, nátěry kovových konstrukcí, stříkání, nátěry v budovách, dílenské nátěry nábytku, žilkování, broušení a leštění, vady nátěrů apod.), Měření a výpočty ploch a Příklady technologických postupů natěračských prací.