vytvarne-potreby-ao.cz

Moje počítání 2 pro 1. ročník ZŠ – Počítáme do 20 bez přechodu přes desítku, v souladu s RVP ZV/ Alt – Gebelová Marie Mgr. – 165×230 mm

Tento oblíbený produkt Moje počítání 2 pro 1. ročník ZŠ - Počítáme do 20 bez přechodu přes desítku, v souladu s RVP ZV/ Alt - Gebelová Marie Mgr. - 165×230 mm značky Nakladatelství ALTER, s.r.o. snadno získáte na našich stránkách levně! Nyní pořídíte jen za 30 Kč.
EAN: 9788072452767
Moje počítání 2 pro 1. ročník ZŠ - Počítáme do 20 bez přechodu přes desítku

Pracovní sešit k rozvoji matematické gramotnosti.. Pracovní sešit slouží k efektivnímu rozvíjení matematické gramotnosti. Obsahuje zábavná cvičení, slovní úlohy a další úkoly k procvičování počítání do 20 bez přechodu přes desítku. Volně navazuje na učivo Matematiky, které obsahují sešit č. 3 ALTER. Pro zvýšení účinnosti výuky matematiky znázorňují žáci počty prvků jednoduchými tvary obdélníkem, čtvercem, kolečkem, trojúhelníkem apod. Vyznačování prvků provádějí rovněž co nejúspornějším způsobem, vyznačí je barevnou tečkou, čárkou, zaškrtnutím nebo podle vůle žáka. V některých cvičeních nejsou předtištěny linky pro výsledek, podle potřeby si jej však žáci mohou zapsat.