vytvarne-potreby-ao.cz

Moudré vzpomínání s obrazy a mystiky i reality – Beranová Jarmila – 20,6×26,8

Tento kvalitní a levný výrobek Moudré vzpomínání s obrazy a mystiky i reality - Beranová Jarmila - 20,6x26,8 od kvalitní značky Sevt snadno naleznete na našich stránkách nyní ve výprodejové akci! Teď v akci 329 Kč.
EAN: 9788025490358
Moudré vzpomínání s obrazy a mystiky i reality - Beranová Jarmila - 20
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
329

V0225096
Výpravná kniha pro všechny dospělé s dětskou duší, s pastelovými obrazy a fotopřílohami autorky. Nechte se unést a hýčkat příběhem „odněkud“, kde se setkáte s pradávnou moudrostí a Janet, kterou znáte z knihy „Láska skrze Poznání…“

Unikátní výpravná kniha malířky, spisovatelky, lektorky a terapeutky Jarmily Beranové s obrazy mystiky a reality a spoustou barevný obrazů a fotografií.

Tato malá duchovní science fiction je oslavou života ve všech jeho podobách, oslavou moudrosti a díkůvzdáním planetě Zemi. Je malou epizodou a zlomkem jedné proměny lidstva a jeho myšlení. Je startem a požehnáním na cestu do nové duchovní dimenze naší Planety pro trpělivou i bolestnou proměnu všech Duší s velkým Posláním.

V knize se opět setkáte v trochu jiné podobě s Janet (její první příběh znáte z knihy „Láska skrze Poznání, aneb o kresleném Dávání).