vytvarne-potreby-ao.cz

Občanská výchova pro 6. ročník – hybridní učebnice – nová generace (upravené vydání) – Janošková D., Ondráčková M., Brom Z., Čečilová A., Šafránková D. – 21 x 29,7 cm

Tento výjimečný výrobek Občanská výchova pro 6. ročník - hybridní učebnice - nová generace (upravené vydání) - Janošková D., Ondráčková M., Brom Z., Čečilová A., Šafránková D. - 21 x 29,7 cm od známého výrobce Nakladatelství Fraus, s.r.o. jednoduše pořídíte zde za výprodejovou cenu! Ceny od 199 Kč.
EAN: 9788074897146
Občanská výchova pro 6. ročník - hybridní učebnice - nová generace (upravené vydání) - Janošková D.

Hybridní verze učebnice nové generace je prostřednictvím QR kódů rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma, díky kterým budou hodiny občanské výchovy ještě zajímavější a pro žáky inspirativní. Obsahově je učebnice 6. ročníku shodná s 2. vydáním, tj. její součástí jsou aktualizace v souladu s NOZ, rozšíření o nové formy šikany a doporučení, jak se jí bránit, a nové informace věnované rodině a škole. Učebnice 6. ročníku seznamuje žáky s místy, kde jako občané žijí (obec, region, stát, ale i rodina a škola) a poznají různé životní situace včetně způsobů, jak řešit základní mezilidské vztahy. Součástí učebnice jsou i texty o referendu a genderu, o bezpečnosti na internetu (sociální sítě, multitasking, kyberšikana) a o pěstounství. Výhody nové hybridní verze Hybridní = unikátní propojení s online materiály a interaktivním procvičováním s okamžitou zpětnou vazbou.     Hybridní verze učebnic nového vydání je prostřednictvím unikátních kódů v zápatí stran rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma. Stačí na www.skolasnadhledem.cz zadat číselný či QR kód a žáci získají přístup k zajímavým videím, audionahrávkám, schématům, odkazům a interaktivním cvičením. Tyto materiály jsou vždy společné pro danou kapitolu a pomohou žáky inspirovat a motivovat v učení a zároveň podpoří i jejich digitální kompetence.