vytvarne-potreby-ao.cz

Vánoční hvězdy – Vladimír Hron a hosté – CD – neuveden

Tento exkluzivní kus Vánoční hvězdy - Vladimír Hron a hosté - CD - neuveden od známé společnosti Sevt naleznete na našich stránkách nyní se slevou! Nyní za akční cenu 249 Kč.
EAN: 8590236077027
Vánoční hvězdy - Vladimír Hron a hosté - CD - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

Televizní moderátor, bavič a zpěvák Vladimír Hron má v těchto dnech napilno. V současné době finišuje s přípravami svého vánočního turné „Vánoční hvězdy 2016“ a zároveň vydává zbrusu nové vánoční album stejného jména: „Vánoční hvězdy“. Dramaturgie alba je jasná, přináší nejznámější světové hity s vánoční tematikou a dokonce i jednu autorskou píseň.

Málokdo ví, že Hron písním do svých televizních pořadů opatřuje české texty a úplně stejně tomu bude i v případě novinkového cédéčka. Po prvních dvou albech „Zpívám“ a „Naděje“, které kompletně celé autorsky otextoval, bude tedy i toto, v pořadí již třetí studiové album, nazvané „Vánoční hvězdy“, opět celé v mateřštině a znovu z Hronova autorského pera.

„Snažím se vždy ctít originál“, říká Vladimír, „chci ve svých textech zachytit původní atmosféru a myšlenku písně a nepřipravit tak posluchače o autorův záměr. Ovšem na druhou stranu musím přiznat, že je často třeba přihodit něco
i z vlastní invence, neboť zcela doslovné přebásnění nebývá většinou možné.“
Na vysvětlenou dodává: „Tento rok slavím „významniny“ a toto vánoční cédéčko jsem si tedy nadělil jako hlavní dárek, protože Vánoce a vše s nimi spojené upřímně miluji.“

Na všech nahrávkách pracoval zkušený aranžerský tandem Mirko Krebs a Jan Kučera, který o desce říká: „Vladimír novinkové album pojal opravdu velkoryse a ve všem nám dal volnou ruku. A tak se stane, že v jednu chvíli na nahrávce uslyšíte přes sedmdesát umělců. Všechna aranžmá tedy jsou skutečně velkolepě obsazená a výsledným soundem se maximálně přibližují originálům, které vyšly z největších amerických hudebních studií“.

Na album „Vánoční hvězdy“ si Vladimír přizval na duety také přátele z hudební branže: Ilonu Csákovou, Lucii Černíkovou, Kateřinu Jalovcovou a Vojtěcha Drahokoupila.

Obsah:
1. TICHÉ MALÉ ŠTĚSTÍ
2. TAK JAKO MARSHMALLOW (DUET S VOJTĚCHEM DRAHOKOUPILEM)
3. KOLEDY, KOLEDY
4. VENKU JE SNÍH A MRÁZ (DUET S LUCIÍ ČERNÍKOVOU)
5. JDOU K NÁM
6. VÁNOČNÍ ROCK (DUET S ILONOU CSÁKOVOU)
7. ŠTĚDREJ DEN
8. BÍLÉ VÁNOCE
9. NEJHEZČÍ Z DÁRKŮ, CO ZNÁM (DUET S KATEŘINOU JALOVCOVOU)
10. PROCHÁZKA ZIMNÍ KRAJINOU
11. VÁNOČNÍ ČAS BLÍŽÍ SE K NÁM
12. PÍSEŇ VÁNOC
13. AŤ SNĚŽÍ DÁL
14. UŽ VÁNOCE VCHÁZÍ
Délka: 42 min. 13 sek.

Účinkují: Vladimír Hron, Ilona Csáková, Lucie Černíková, Kateřina Jalovcová a Vojtěch Drahokoupil
SaxyGirls Bigband Petra Svobody
Rozhlasové smyčce Jana Köhlera
Koncertní sbor PERMONÍK, sbormistryně Martina Juríková