vytvarne-potreby-ao.cz

Vnitřní záležitosti – Willisová Connie – 15,5×21,1

Ve slevě tento produkt Vnitřní záležitosti - Willisová Connie - 15,5x21,1 od kvalitní značky Sevt snadno můžete najít na našich stránkách teď skutečně levně! Nabídka již od 399 Kč.
EAN: 9788073876739
Vnitřní záležitosti - Willisová Connie - 15
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

V0224470
Jedenáct povídek Connie Willisové, doslova zavalených řadou literárních ocenění, vám přináší překvapivé příběhy, v nichž se z nemožného stává možné a z možného nemožné. Je přece téměř nepředstavitelné, že by z Ameriky zmizely obytné vozy. Myslíte, že mimozemšťané podléhají pozemské módě? Že jsou schopni pochopit naši hudbu? Čtenářky by jistě ocenily možnost řídit svůj hormonální cyklus – v této knize to jde. Metro považujeme za běžný způsob dopravy ve městech řadící se k vymoženostem moderní doby, ale první tunely v Londýně byly vyhloubeny v polovině 19. století. Nepodobají se tak trochu Altamiře nebo Býčí skále?

Sbírka zahrnuje nejznámější kratší práce z autorčiny bohaté literární kariéry, od povídek, s nimiž si rychle vybudovala jméno jedné z nejvýraznějších představitelek moderní fikce, až po vyspělá díla po všech stránkách vyzrálé a všeobecně uznávané spisovatelky.

Obsah:
Požární hlídka
Dopis od Clearyových
Poslední Winnebago
V Rialtu
Dokonce i královna
Smrt na Nilu
Duše si vybírá pro sebe společnost
Vánoční zpravodaj
Větry na stanici Marble Arch
Vnitřní záležitost
Všichni na zem sedají