vytvarne-potreby-ao.cz

Životní lži a rodinná tajemství – Jak poznat sebe sama a žít svobodněji – Chu Victor – 13,1×20,5

Tento kvalitní a žádaný kus Životní lži a rodinná tajemství - Jak poznat sebe sama a žít svobodněji - Chu Victor - 13,1x20,5 od kvalitní značky Sevt jednoduše můžete pořídit tady a teď za výprodejovou cenu! Právě lze objednat jen za 229 Kč.
EAN: 9788072814176
Životní lži a rodinná tajemství - Jak poznat sebe sama a žít svobodněji - Chu Victor - 13
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
229

V0179223
Pravdivý člověk ví, kdo je. Stojí si za svým a sám sobě se nezpronevěří. Každý z nás má ovšem někdy pocit, že není schopen čelit bolestným pravdám. Vyhýbá se jim a oddává se iluzím, z nichž se mohou vyvinout životní lži.
Ještě kritičtější důsledky mají rodinná tajemství. Děti hledají „vinu“ za podvědomě vnímaná, ale nikdy nevyslovená tajemství a nevyřešené konflikty u sebe, což negativně ovlivňuje jejich vnímání světa i sebe samých.

Jak životní lži, tak rodinná tajemství brání lidem rozpoznat realitu a vést svobodný a bezstarostný život. Victor Chu ukazuje na mnoha názorných příkladech ze svojí psychologické praxe, odkud pocházejí mechanismy jejich vzniku a jak škodlivé mají důsledky. Především ale radí, jak se od nich oprostit a najít cestu zpět k sebepoznání a k upřímnosti. Lidé, kterým se to podaří, si mohou nově určit svoje místo v životě, klást si realistické životní cíle a žít v míru se sebou i se svým okolím.